"Новини от къщата"

снимка на Стефан Радев

"Новини от къщата"

В дните на Big Brother, когато това ни залива от всякъде - вестници, радио, интернет да не говорим за ефира на Нова телевизия и на мен ми се прииска за напиша "Новини от къщата", но тук не говорим за къщата на споменатото по-горе предаване, а за малкото офисче в Слатина (София), от където "Стеди" започна да предлага своите услуги преди пет години, и където все още можете да ни намерите. Новините са, че от началото на следващата година, ще разполагаме с още четиресет и пет квадрата в същата сграда, и ще се опитаме да увеличим екипа си, с което се надяваме да успеем още по-добре да отговорим на Вашите нужди.

По настоящем за Вас работят (на пълно работно време) шест човека, като за последните шест месеца сме намалили средното време, което повредените апарати престояват в сервиза с над 50%.

От началото на септември можете да се свързвате с нас и на номера на GloBul 089/912-63-48, както и на още един номер на Mtel 088/808-03-99. (И двата номера не са валидни към 2010 г., вижте страница Контакти.)

Към 23.12.2004 имаме договри със следните производители на фискални устройства:

  1. "Оргтехника" АД - касови апарати с марка Елка;
  2. "Дейзи Технолоджи" ООД - касови апарати с марка Елит;
  3. - касови апарати със същата марка;
  4. Системи за Телеобработка и Мрежи - касови апарати с марка Карат;
  5. "Електроника" АД - касови апарати с марка Електроника;
  6. "Елтрейд" ООД - касови апарати с марка А;
  7. "Завод за Изчислителна Техника" ЕООД - касови апарати с марка ЗИТ;
  8. "Тремол" ООД - касови апарати с марка ЗЕКА;