Изкупуване на стари касови апарати от Дейзи

снимка на Стефан Радев

Изкупуване на стари касови апарати

Любомир Герасимов
Търговски Директор
Дейзи Технолоджи ЕООД
08 Февруари 2012 г.

      Поради зачестилите запитвания от страна на крайни клиенти за изкупуване на старите им касови апарати и желанието им да се сдобият с модерен апарат с лесно зареждане на хартия, голям дисплей с огромни символи, големи бутони и компактен размер, и вземайки предвид Вашето огромно желание винаги да удовлетворявате исканията на Вашите клиенти на всяка цена, Ви уведомявам, че считано от 08.02.2012 г. обявяваме следната промоция към всички клиенти, на които им предстои закупуване на нов модел касов апарат.
      Изкупуване на стар касов апарат на цена от 70 лв. с ДДС при замяна с нов Perfect S-KL (стационарен или мобилен). Доказателство за извършената замяна е бон за продажба на стойност 0,22 лв. от стария апарат и бон за продажба на същата стойност от новия апарат Дейзи. От тези две бележки трябва да е видно, че булстата на клиента е един и същ.
      Крайните клиентски цени за касов апарат Perfect S-KL остават непроменени, а именно:
      Perfect S-KL без батерия: 299 лв. с ДДС
      Perfect S-KL с батерия: 335 лв. с ДДС
      Така клиент, който върне стария си касов апарат и закупи Perfect S-KL без батерия ще заплаща 299-70=229 лв. с ДДС
      За модел Perfect S-KL с батерия цената при връщане на стар апарат ще бъде 335-70=265 лв. с ДДС
     Старите касови апарати трябва да бъдат дерегистрирани преди да бъдат изпратени до нас. При необходимост от съдействие, моля да се обърнете към нас.
     Промоцията е валидна до 29.02.2012 г. и важи за всички марки и модели стари касови апарати на всички производители. Старият касов апарат трябва да бъде изпратен до нас в рамките на 14 дни след извършване на подмяната.
     При възникнали въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.