Касови Апарати

снимка на Стефан Радев

Тук можете да си изберете Касов Апарат от моделите, които предлагаме.

Касов апарат е фискално устройство, което само по себе си представлява завършен терминал за продажба на стоки и услуги. Касовият апарат има в себе си клавиатура, дисплей, печатащо устройство и най-важното - фискална памет.

От 19 Септември 2017 г. е последната редакция на наредбата регламентираща касовите апарати и по-общо фискалните устройства използвани в България. Според нея касовите апарати ще се свързват с НАП през gprs връзка. Много касови апарати няма да бъдат преработвани за да отговорят на наредбата и ще трябва да бъдат бракувани. Все още очакваме реакцията на производителите на касови апарати на тези промени и актуална информация кои модели ще могат да се преработват.

Следете нашата страница, ще се стараем да ви държим в течение с промените, касаещи Вашия касов апарат.

Апаратите са разделени по производители и ако проследите връзката към страниците им ще можете да потърсите повече информация и снимка. Снимки на повечето фискални устройства можете да видите и в електронния ни магазин. Цените, които ще видите по-долу са или "Заводски", т.е. крайна клиентска цена на съответния производител или по-ниски.

Ако някой производител Ви предложи по-ниска от публикуваната тук цена, ще Ви помолим за извинение за това, че не е актуална информацията на тази страница, а цената при нас ще бъде същата, като обявената от производителя!

Списък с моделите които предлагаме

Забележка: Цените в ценовата листа са с включен 20% ДДС, както и тези в

Магазин Стеди

Summer Cart