Нов касов апарат от Електроника

снимка на Стефан Радев

Какво се случва в Завод Електроника

Нов собственик и изпълнителен директор

Новините от Завод Електроника са поне две - първо - от Ноември 2011 г. Електроника ЕАД, в частта си, която се занимаваше с производство на фискални устройства, има нов собственик и изпълнителен директор - инж. Евгени Манахов, бивш директор на Дейзи, който явно е успял да постигне известно несъгласие със собственика и вече не работи за него.

Той очевидно смята, че има още какво да даде на бранша и си купи почти изчезналия Завод Електроника. Интересно какво ще може да ни предложи по този начин и дали въобще ще успее да се включи в играта, макар и с голямо закъснение.

Пускат на пазара нов Касов Апарат - Електроника 12 KL

Електроника 12 KLЕКАФП Електроника 12 KL, ще бъде в кутията на ЕКАФП 03, но с нова клавиатура, като на ЕКАФП 05, нова индикация и ново печатащо устройство с бързо зареждане на хартията. Това означава, че и горния капак ще е променен. Ще бъде със захранване 220 V и опция за акумулатор.
Елементната база е съвсем различна от ползваната до сега в ЕКАФП на Електроника.

Според мен, апарата не е особено красив като дизайн, предполагам, че няма да бъде и особено функционален. Най-голямото му предимство е, че е бюджетно ориентиран - т.е. ще гони най-ниския ценови сегмент.

За повече информция не се колебайте да се свържете с нас, чрез страница Контакти Стеди.

File attachments: 
Прикачен файлРазмер
Image icon ecr_03s.gif27.2 KB