Вече са обявени цените на новите касови апарати за 2019-та от Дейзи

снимка на Стефан Радев

На 4.01.2019 г. Дейзи Тех АД обявиха цените на новите си касови апарати, макар да са получили одобрение само за два модела. Те бяха и първите, които обявиха цена за доработка на старите устройства, като трябва да се отбележи, че до крайния срок за по-ниската цена остават само 9 дни.

Снимки на актуалните модели касови апарати на Дейзи за 2019-таCompact S (с WiFi и Bluetooth) е едно от най-интересните предложения, стилен, с вградена акумулаторна батерия и наистина компактни размери, ергономичен дизайн за работа от ръка, и авангардните, в света на касовите апарати, интерфейси, този апарат ще може да заеме всякакви малки ниши.

Compact M (с WiFi и Bluetooth) е малко по-голямото решение, но той също стандартно е снабден с акумулаторна батерия. Не работи с по-голяма ролка, така че отново не е предназначен за сериозна работа, но все пак има значително по-големи и удобни бутони и дисплей, така че ще реши задачата в повечето малки, настолни приложения.

Другите три модела в ценовата листа за 2019-та все още не са сертифицирани, така че очаквайте скоро да разширим статията и с тяхното описание.

  • Compact S (с WiFi и Bluetooth) – 199.00 лв.
  • Compact M (с WiFi и Bluetooth) – 209.00 лв.
  • eXpert SX (без батерия, без клиентски дисплей) * – 215.00 лв.
  • Perfect S 01 (с батерия и с клиентски дисплей) * – 229.00 лв.
  • Perfect M 01 * – 269.00 лв.
    • *предстои сертификация

Посочените цени са без ДДС, за един брой и с включена едногодишна такса за СИМ карта за пренос на данни към сървъра на НАП.