Новини за доработките на касови апарати от Дейзи

снимка на Стефан Радев

Предлагаме на Вашето внимание актуална информация за новостите в Дейзи:

  1. В рамките на следващата седмица очакваме да получим сертификат за модела eXpert SX. Веднага след това ще можете да закупувате нови устройства, както и доработка за посочения модел.
  2. В тази връзка предлагаме на вашето внимание списък с устройствата, които са внесени за сертифициране в БИМ и очакваме да са налични като доработки в кратки срокове:

ЕКАФП Micro C 01

ЕКАФП Expert 01

ЕКАФП Expert SX

ЕКАФП Perfect S 01

ЕКАФП Perfect M 01

ЕКАФП Compact M

ЕКАФП Compact S

ФП FX 1300

ФП FX 1200C

3. Цената за доработка на всички фискални устройства Дейзи се променя какво следва:

Цена към краен клиент – 80 лв./бр.

4. Считано от 11.02.2019 г. се променя цената за бракуване на устройства Дейзи. Новата цена е 50 лв./бр.

Напомняме, че при замяна на старо устройство Дейзи с ново такова, бракуването е безплатно.

5. В най-кратки срокове, ще пуснем на пазара моделите Compact M, eXpert SX и Perfect M с 3G модем. Цената за устройство с 3G модем ще е с 50 лв/бр. по-висока от настоящите цени. Клиенти, закупили ФУ от посочените модели с 2G модем, ще могат да го доработят.

Предвид реалните възможности на мобилните оператори и проблемите, които сме установили с 2G мрежата в натоварени обекти (молове, пазари и т.н.), препоръчваме за такива обекти да се закупуват устройства с 3G модем.

При следваща промяна на изискванията на Наредба Н-18, 3G модемът ще е задължително условие към фискалните устройства. Ето защо ако гледате в перспектива, можете да си закупите устройство с 3G модем отсега.

Всички цени са без включен ДДС.